17 Mayıs 2015 Pazar

HAARP TEKNOLOJİSİ

Merhaba benim şirin ülkemin pek fazla okumayan insanı.

Bugün ki konumuz çok tartışılan Haarp teknolojisi.

Bu teknolojiyi elinde bulunduran dünyaya hükmeder çıkarımlarından,dünyanın sonunu getirecek silah çıkarımlarına kadar bütün açıdan Haarp olayına bakmaya hazır mısın?


ABD'li ünlü fizikçi Nikola Tesla araştırmaları sırasında iyonosfer'e bir dalga gönderir.Sonra bu dalganın büyük bir enerji olarak döndüğünü saptar. Öyle ki gelen enerjiyle kablosuz elektrik(ışık) üretir.
Çünkü iyonosfer gazların iyonlara ayrıldığı ve radyo dalgalarının yansıtıldığı katmandır.Radyo dalgaları uzun dalga boylarıdır.

Tesla bu teknolojiyle dünya için bedava elektrik üretilebileceğini öne sürmüştü.

Bu fikir o dönem sümen altı edildi.
Tesla beş parasız bir şekilde otel odasında ölürken,gizli servisler projeyi didik didik etmeye başlamıştı bile.

Bu proje kendini ilk defa 1976 yılında 'Rus ağaçkakanı'(gelen sinyaller ağaçkakan gibi ses çıkardığı için Amerikalılar bu ismi vermiştir) olarak göstermişti. Tesla'nın projesini geliştiren Ruslar Kiev yakınlarında bir tesis kurmuşlar,bununla beraber ABD'nin Kaliforniya eyaletinde o zamana kadar görülmemiş kuraklıkla beraber,sel ve fırtınalar baş göstermiş.
Abd,radyo dalgalarını araştırmaya başlayınca dalgaların Rusya'dan geldiği anlaşılmış Rusyayı iklimleri değiştirmekle suçlamıştı.Rusya ise bunun bilinçsiz olarak yapıldığını belki de bir yan etki olduğunu ileri sürmüştür.
1986 yılında Kiev de meydana gelen çernobil kazası Rus Ağaçkan'ını kullanılamaz hale getirmişti.


H.A.A.R.P 
Alaska'daki H.a.a.r.p Tesisleri

1993 yılında Abd, Alaska'da H.a.a.r.p(yüksek etkin güneşsel araştırma programı) tesisini açtı.Bu proje Amerikan ordusu ve Alaska Üniversitesi tarafından yürütülmekteydi.
Amacının haberleşmeyi kolaylaştırmak,enerji kaynaklarını tespit etmek,radar sistemlerini geliştirmek olduğu söylense de
bu kadar masum olduğunu düşünmeyin.

Örneğin:
İyonosfer'e gönderilen dalgalar büyük enerji olarak dönünce bir alıcı onu emer bulunduğu bölgeyi etkilediği gibi başka bir bölgeye de yönlendirebilir.


-İklimi değiştirebilir.
-Kutuplar eritilebilir ve yerinden oynatılabilir
-Deprem yapabilir.
-Dalgalarla insan beyni kontrol edilebilir(nasıl yani demeden önce düşün bir insan fazla  radyasyona maruz kalırsa ne hale gelir.ölüm,hastalık vs... belki de bilemediğimizden daha fazlası)

-Ozon tabakasıyla oynanabilir.
-Güneş ışıkları bir bölgeye odaklandırılabilir,bulutların hareketi kontrol edilebilir.(kuraklık,hortum,sel..)

2013 yılında ödenek ayrılamadığından  projenin durdurulacağını açıklamıştır Abd. (biz de yedik)

H.a.a.r.p 1993 yılında kullanılmaya başlayınca Rusya'da sıcaklık 40 dereceye çıkmıştır.Ruslar ABD'yi kendilerini boğmakla suçlamıştır.




Sadece bu kadar mı? tabi ki hayır!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder